Четирима съквартиранти оглавиха класацията по неноминиране

Първи в класацията на най-малко номинираните и недостигали никога до елиминации са четирима съквартиранти – Мариана Попова и Юлиян Константинов, Орлин и Никол. Най-малко е номинирана Мариана. Тя не е кротка, доста е конфликтна, но жените са я приели като лидер и думата й определено се слуша.

Юлиян е номиниран много, но повечето пък се страхуват от него и не искат да му стават врагове. Орлин обира номинации най-вече заради пасивността си и заради това, че обича повече женската компания, но последната седмица той яко се разигра. Явно чакаше да получи заслужената рола на бог. Никол пък я номиринат също малко с мотивите, че е пасивен играч и няма лично мнение, а се наглася според това на другите играчи. Утре Никол или Мариана със сигурност ще излязат от уютното си живуркане и една от тях ще се бори да остане, тъй като изгонената Патрашкова веднага хвърли Мариана на лъвовете, като я посочи за капитан на единия отбор, а Ники й метна достоен противник – Никол.

По изчисления на зрителите ще се наложи да се гонят и по трима съквартиранти наведнъж, за да завърши шоуто в предвиденото време. Освен ако не е предвидено някои от ВИП-овете да останат с новите съквартиранти. Но това е малко вероятно, защото нервите им са вече опънати и са на път да се скъсат, както снощи на Фънки, освен ако това не беше просто игра.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/8_WQG6vG0kY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Сега трябва да номинират Юлиян и той трябва да напусне къщата.По-лош човек от него не съм виждала

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.