Анелия пак остана без пари – проси 30 бона от Коко Динев

Анелия

Анелия отново моли милионера Коко Динев за финансова помощ

Светски хроникьори разказват, че фолк величието Анелия за пореден път останала без пукнат лев в банковата си сметка и се обърнала за помощ към бившия си съпруг Коко Динев. Красивата изпълнителка била готова на всичко, за да го склони да си развърже кесията и за пореден път му поискала „назаем” има няма тридесет хиляди лева.

Анелия

Коко естествено отговорил на молбата за среща от бившата си съпруга, най – малкото заради тяхната дъщеричка Ивон. Освен това бизнесменът бил поласкан от скорошно изказване на Анелия пред медиите, в което тя заяви, че не й пука за съперницата Емилия, но на него все още много държи.

Първоначално той помислил, че бившата му изгора търси пари за юбилейния си концерт и навярно бил готов да й помогне с чисто сърце. Певицата обаче допуснала груба грешка като заявила, че иска да си прави нови козметики, за да не изостава от модата. Това до голяма степен разярило Динев и той на бърза ръка прекъснал досадното й дърдорене.

В крайна сметка Анелия получила доста по – малка сума от исканото, но стиснала усти и благодарила дори и на тази помощ. След това обаче имала доста неприятен разговор със съперницата си Емилия, която разбрала за спонсорството. В свой е-майл тя нарекла бившата на мъжа си „алчна” и й забранила повече да иска пари.

Виж видео от някогашната сватба на Анелия и Коко Динев:

http://www.youtube.com/watch?v=lvCcnn7D7Vk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.