Азис стана звероукротител на скараните Николета и Андреа

Азис

На Азис се наложило да поеме ролята на звероукротител, след като Николета Лозанова и Андреа се хванаха за гушите заради глупости. Между двете се разгоря съществен и ужасяващ скандал, който бе предизвикан от плеймейтката, която обвини своята съпреница в плагиатство и крадене на свежи идеи.

Причина за конфликта станали някакви си слънчеви очила, с които първо се снимала Николета, а седмица по – късно излезли фотоси и на Андреа с абсолютно същия аксесоар. Футболната съпруга тотално побесняла и се разфучала с пълната мощ на широките си гърди.

Андреа и Николета преди да се скарат

Войната между двете красавици се пренесла и между техните почитатели, които с всички сили започнали да защитават предпочитаната от тях хубавица. В един момент обаче надделели феновете на Лозанова, които заклеймили фолк певицата като една жалка пародия, която може да прави само „копи – пейст”.

За постигане на относително примирие се наложило да се намеси чалга кралят Азис, който влязъл в ролята на звероукротител. Той неведнъж е заявявал и за двете, че са му еднакво близки до сърцето. Азо провел по няколко разговора с всяка една от тях, след което Андреа обещала повече да не плагиатства, а Николета да приема по – спокойно нещата.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=P9sQZLtsfp8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.