Калин Врачански и Силвия Петкова отново се събраха

Калин отново се върна при Силвия

Нашумелият напоследък у нас актьор Калин Врачански покрай ролята си на  Камен във вече слезлият от екран сериал “ Стъклен дом“ хойка, хойка наляво и дясно, но отново се събра със своята голяма любов актрисата Силвия Петкова. Припомняме ви, че Силвия Петкова и Камен Врачански на няколко пъти се събираха и разделяха, така че последното им събиране не е кой знае каква изненада за никого.

Хубавото Силве вече е и богато

По – впечатляваща е причината поради която другарят на Асен Блатечки се е върнал при безспорно хубавкото Силве, ако можем да вярваме на последната клюка. Запознати твърдят,  че Калин Врачански се е върнал при Силвия Петкова не защото много я обича и не може да  я преодолее, а защото след края на  сапунката  “ Стъклен дом“ много му е поутънял джоба и не може да си позволи живота на бохем, затова е минал на издръжката на щедрата актриса. Близки до Силвето пък издават, че  театралката към момента може да си позволи да угажда, колкото си иска на възлюбения си, тъй като родителите й  са се погрижили за това.

Всъщност родителите на Силвия Петкова съвсем скоро са продали свой имот, за да купят на хубавицата собствено жилище в столицата и са я подсигурили финансово поне за известен период от време, а тя с охота споделя всички свои удобства с новоизлюпения секс символ на българското кино и театър Калин Врачански.

Калин Врачански отново се събра със Силвия Петкова!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.