Къци няма с кого да говори, освен с Бога

Въпреки че чу няколко извинения, казани с половин уста, Къци Вапцаров продължава да е обект на подигравки в Къщата и съквартирантите продължават да се подиграват с него. Вчера, по време на прякото предаване преди изгонването на Бони, Ники и Юлиян няколко пъти го подкачиха :“Ставай и излизай! Остават ти броени минути“.

 Шоуменът така се беше притеснил, че даже си беше приготвил багажа. Той нямаше идея, че ще изгонят Бони, не заради зрителския вот, а защото тя не прави шоу в Къщата и се дистанцира от всички. Образът й стана безинтересен за продуцентите, а дребничкият Къци все още е интересен, защото всички стоварват лошото си настроение върху главата му, подиграват му се и дори не му протягат ръка, когато го виждат разплакан. Като жестоки деца в детска градина.

За да намери спасение, шоуменът иска да му дадат библия. Не за друго, а за да се дистанцира и да има какво да чете, за да минава времето. Той гледа да не се мярка много край съквартирантите, защото утре са номинациите, а те имат и да му отмъщават, защото видяха как изпълни мисията си и ги накара да му се извинят. Най-жестоко към него се отнасят Юлиян и Ники. Баш мъжагите изпитват почти садистично удоволствие да го унижават и да го пропъждат от мъжките си разговори. Орлин например усети много рано какви са те и се ориентира към женската компания. Къци обаче, докато се луташе между мъжете и жените, остана сам. Така и така вече е нарочен, утре пак ще го номинират със същите лицемерни загрижени усмивки, че искат да ми помогнат да отиде при децата си. А всъщност както винаги ще надделее егоизмът – те да останат, той да си тръгне.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/tb0S9Cfalg8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.