Нова телевизия предлага на Фънки собствено предаване

Нико Тупарев предложил на Фънки да започне собствено вечерно предаване, след като  висенето му в Къщата приключи. Димитър Ковачев – Фънки направил впечатление на продуцента още по време на участието му като жури в „Мюзик айдъл“, когато той се прочу като най-страшната секира за кандидат-певците.

Той иронично се подиграваше с качествата им, казваше им със специфичния си хумор истината в очите и дори ги разплакваше, когато пееха като прегракнали крави. Даже заради това му лепнаха прякора Шрек. Шоуто се е веднъж седмично и в него ще се прави жива връзка между звезди, които са пели у нас и ще се търсят прясна информация с какво се занимават в момента. Ще гостуват и родни звезди, даже ще се прави конкурс за таланти, който няма да прилича на утвърдените досега формати.

Фънки, който е организирал над 500 концерта със световно известни звезди у нас и е шеф на много известна продуцентска фирма, все още се колебаел дали да приеме предложението. Нико Тупарев обаче няма намерения да го изпуска, след като и в Брадъра показва колко потенциал има да стане любимец на зрителите и да владее аудиторията . Фънки действително има чар, но може би и мнозина се дразнят от вечната му пура и неизменната чаша с питие в ръката. При това положение обаче, независимо дали той ще приеме или ще отхвърли предложението на Нико, зрителите смятат, че не бива да печели формата. Защото за всички нещата ще изглеждат нагласени. Вторият, който не бива да го печели е доста лютата напоследък синоптичка Никол Станкулова, защото пък е от екипа на телевизията и пак ще се получи шуробаджанащина. Изглежда ще се оправдаят първоначалните прогнози и ще спечели Багата, който има невероятното качество да мълчи и да не влиза в никакви конфликти.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/mhkVdXdZSL4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Този простак кой ли ще го гледа.Той се подиграваше с дебелите момичета който бяха на кастинга,а не се види себе си какво тюленче е.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.