Стоичков за бития журналист: Трябваше да му натроша камбаната на тоя!

Христо Стоичков

Легендарният български футболист Христо Стоичков коментира инцидента с „бития” от него в Чикаго журналист, веднага след завръщането си в България. Камата разказа пред репортери, че цялата работа е скалъпена от въпросния досадник, чиято цел била просто да спечели малко слава на чужд гръб.

„Лесно може да видите, че съм жив и здрав. Не съм имал никакви проблеми да си дойда тук, за да си върша работата като наставник на „Литекс”. Отдавна съм свикнал разни безизвестни досадници да опитват реклама на мой гръб и няма какво да му коментирам глупостите на тоя псевдопатриот” – коментира Стоичков.

Христо Стоичков

За тези които не знаят ще обясним, че Камата бе на гости в Америка по специалната покана на футболния тим „Чикаго Файър” по случай 15-я рожден ден на отбора, в който той изкара два сезона. По време на тържеството настана скандал, при който български журналист се развика, че Христо го е нападнал и едва ли не пребил, защото просто поискал да му зададе няколко въпроса.

Христо Стоичков разказа, че цялата организация на банкета е била перфектна и охранителите буквално за секунди са изгонили самозванеца. За щастие онзи така и не успял да му развали хубавото прекарване и приятните емоции, предизвикани от срещата със старите съотборници и приятели.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Кореспондентът на БТВ в Чикаго ( Ясен Дараков), който е бил свидетел на инцидента пръв съобщава на Симеон Гаспаров ( журналистът, който първи сигнализира за случилото се ) новината и потвърждава чрез смс съобщение и телефонно обаждане: „Христо Стоичков удари Светлозар Момчилов“
    http://www.bulgariasega.com/usa_canada_bulgari/usa-central/15602.html

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.