Део: Не съм спрял алкохола, наливам се като смок!

Део

Известният водещ, рапър, спортист и скандалджия Део отрече по най – категоричен начин, че тотално е спрял да пие алкохол. Това той направи във връзка с публикации в жълти издания, според които напълно отказал пиячката, след като бил заплашен с раздяла от приятелката си Лора Караджова.

Део

Според информацията, Део напоследък се изживявал като заклет трезвеник дори и по време на най – бурните купони, и се размятал с шишенце минерална вода, вместо като истински мъж да обръща чашките една след друга. Според коментатори на ситуацията, за него не било никакъв проблем да се откаже от пиенето, защото имал силна воля и твърд характер като се наложи.

Няколко дни след това обаче Део лично отрече слуховете и обясни, че продължава да си пийва както обикновено. Наблягал повече на червено вино и биричка, защото не обичал твърдия алкохол. Слуховете че употребява наркотици обаче не пожела да коментира и само каза, че това съвсем не е вярно.

„Вижте, това са измислици. Не съм спирал да си пийвам, но аз по принцип никога не прекалявам. Е, само в редки случаи. Ако не пишат, че с Лора сме се разделили, то тогава почват да си съчиняват, че прекалявам с пиене или наркотици. За второто няма да коментирам, защото е безсмислено. Обичам да спортувам” – заключи Део.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=iHR2iRuoJPE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.