Феновете към Райна: Не се прави на надуваема кукла!

`
Райна

Феновете на поп – фолк певицата Райна останаха потресени от последните силиконови подобрения, които звездата направи по тялото си. Когато стана ясно, че звездата си е припомпила джуките с биополимер, десетки верни привърженици наскачаха в знак на протест и заявиха, че ако им падне ще я пердашат, ама с истинска пръчка.

Всеобщото мнение показа, че оттук нататък Райна също попада в графата на надуваемите кукли, които принципно блестят само с естествената си глупост и нищо повече. Мнозина изпаднаха в потрес от слуховете, че певицата възнамерява да боядиса и косата си руса.

Райна

„Жива да си – не се прави на поредната надуваема кукла, която няма капка акъл в кухата си кратуна. Махни тия неща от устата си и в никакъв случай не се прави на руса метла” – написа развълнуван фен в социалната мрежа Фейсбук.

Според последните версии, причините за козметичните корекции се криели не само в желанията на Райна да се разкрасява, но и в лично нареждане от шефа на „Пайнер” Митко Димитров. Според клюките именно той принудил певицата да изтърпи оперативната намеса, защото искал да не се различава много от останалите.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=F922Dv8t3zI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. достатъчно красива си, не ти е необходимо нищо допълнително, ….или казано накратко- перфектна си

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.