Памела Андерсън на секс диета

Памела Андерсън

Плеймейтка № 1 Памела Андерсън се подлагала на зверска секс диета, когато бизнесът й не вървял според очакваното и не можела да припомпи банковите си сметки както й се ще. Лишаването от еротични ласки не било само висша форма на мазохизъм от нейна страна, но и допълнителен стимул да работи повече и по – здраво.

Преди няколко дни канадката усмихнато заяви пред медиите в Холивуд, че според нейното мнение, заигравката между чаршафите е едно от нещата, които най – много вредят на работата и карат човек да изгуби здравия си разум. Като следствие от това, Пам сама се наказвала без секс за доста дълги периоди от време, та да й се избистрят мислите достатъчно и да взема най – удачните бизнес решения.

Памела Андерсън

„По няколко пъти в годината спирам всякакъв секс и се отдавам само и единствено на своите бизнес дела. Липсата на мъж до мен ме настървява още повече да се хвана за работата с цялата сила, на която съм способна. Тръгна ли да се задявам с мъжете, просто мачът приключи. И сега именно съм точно в такъв период – просто календарът ми е препълнен с ангажименти за участия в най – различни програми” – казала красивата блондинка.

Според американските журналисти, в Памела Андерсън неофициално им споделила след интервюто, че си е поставила за цел да приключи успешно финансовата година и до Коледа да е заработила минимум 500 000 долара чиста пара. След това естествено щяло да дойде и време за разпускане.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Еми няма как, без пари не се живее, милата тя :D
    Ама поне докато беше тука можеше да направи малко шоу на навалицата, да се повъргаля с някой… ама уви.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.