Иван Ласкин одума и милата си Александра

Хапливият и ироничен език на Иван Ласкин засегна всички в Къщата, но на него не му пука. Големият актьор явно има ниско самочувствие, защото гледа на света с черни очила в буквалния и преносния смисъл на тази дума. След като на всеки направи по един „комплимент“ той се захвана и с любимата си дама Алекс, която вечер на няколко крачки и на две стени от него доста професионално води предаването.

И докато тя отвън го нарича „милото ми“, той я дъни отвътре с всякакви интимни подробности от тоалета й. Цели 22 мазила си слага, докато си отреже един нокът и после го лакира, изръмжа той. 22! Представяте ли си. И аз трябва да я чакам. И така нокът по нокът, докато ме хванат нервите.

А като тръгнем за три дни за Банско, моето мило не нарамва само сгъваем самолет, или влакова композиция. Иначе всичко останало мъкне. Ако може ще си завлече целия гардероб. Абе направо цялата къща, ако можеше. Пък като почне да се наглася да излезем…Как не разбират тия жени, че на нас никакъв кеф не ни прави, като вземат да се кипрят. То червила, то мазила, то и аз не знам останалите работи за какво служат. Мани, мани!

Иван обаче се усети, че е разказал много подробности, които могат да разярят милото му и то да го чака вън с тиган в ръката, с който заслужено да го халоса. Затова се опита да замаже нещата, написа на един лист „Алекс, обичам те!“ и го държа дълго пред камерата с надеждата, че скъпата ще го види и ще му прости.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/iND67kzNo1A

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.