Министър Найденов се гаври с народа – Коледа щяла да е евтина

Евтина Коледа обеща министър Найденов на българите, които обаче не му повярваха. Този път той използва промоциите на големите вериги и ги обяви като идея на правителството, нищо, че те досега си правеха промоциите и без него. Това е наглост, промърмориха производители, които най-вероятно ще бъдат принудени да продават евтино, заради внос на стари и некачествени продукти.

Те припомниха, че евтиното мляко в магазините е чиста вода и няма качествата на истинското краве мляко. Така ставало и с други продукти. За учудване на хората, Найденов се тупна в гърдите и заяви, че е осигурил и евтин Великден. Много хора попитаха за късопаметни ли ги има, или самите те имат бели петна в паметта си. Помнещите обаче се сетиха, че евтиният Великден беше с яйца от 34-36 стотинки бройката, срещу 20 миналата година. Министърът смъкна цената от 40 стотинки, на 36. Агнешкото пък беше 16 лева за килограм, срещу 10 миналата година.

 На фона на Великден хората отсега тръпнат какви ще са цените за Коледа. Министърът ги посъветва да следят промоциите по магазините и да купуват. Като че ли досега те не правеха същото. Ако приказките на Найденов са предизборна агитация, това е в рамките на почти нормалното. Но ако той наистина си вярва, че хората му вярват, това вече си е диагноза, коментираха изморени от галопиращите цени и замразените заплати българи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Истината е казал, за него Коледа не само ще е евтина а и ще изкара пари както изкара на Великден, за сметка на всички нас..

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.