Иван Ласкин не играе роля, грубиян е и в живота

Това разкриват негови колеги и казват, че в Брадъра той не играе роля, а е самият себе си. Буйните му изблици, сарказмът към съквартирантите, обидите, налагането на собственото си мнение, дори да греши, го прави и на работното си място и по заведенията. Много от форумците пък коментират – горката му жена, как търпи всичко това?

Снощи в обсега на стрелите му попадна Мариана Попова и той я обвини, че прекалено си вре носа в хорските работи, че прекалено защитава своята истина, а тя не е непременно абсолютната истина. Мариана остана като гръмната, защото с нищо не бе предизвикала огъня и жупела, който се изсипа върху нея. Иван я нарече дребна душа, а тя каза, че предпочета да е дребна, отколкото да обижда другите. Когато има нещо на сърце, тя го казва, а не го таи в себе си. Ако това е дребнодушие, то нека Ласкин се занимава с другите, които са по-възвишени и да престане да говори с нея.

 Иван се скара и с Влади и иронично обори вярата му в каквото и да било, защото не знаел в какво вярвал. Обясни му принципите на християнството и го нарече еретик. Той непрекъснато се изказва грубо и наранява участниците в шоуто, а после се забавлява, като гледа реакциите им. Интересно какво би казал лекуващият му лекар за язвата му, защото той е непрекъснато с чаша уиски в ръка. Язва не се лекува с алкохол, напротив, обостря се. Има и хапове, които успешно я лекуват, но Ласкин май е избрал да парадира със заболяването си, само и само да си осигури добра храна и комфорт в Къщата и да дразни останалите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/iND67kzNo1A

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.