Ирина Сарачинова прелъстила Иван Христов, за да му измъкне парите!

Ирина Сарачинова и Иван Христов

Изкусителката Ирина Сарачинова се присламчила към Иван Христов с единственото намерение да му измъкне парите. Тази дама била толкова кръвожадна, че не се интересувала какво ще се случи с другите и ламтяла само за пари и слава. Това било казано на тв продуцента Иван от бившия вече съпруг на шавливата дама Георги Сарачинов, който на чашка си припомнил за безчинствата на жена си.

Жоро споделил, че в момента тотално е отрязал всичките финанси на Ирина, което включвало блокиране на кредитни и дебитни карти, както и тотално лишаване от издръжка. Сарачинов, който има слава на богат и преуспял бизнесмен разправял пред хората, че бившата му половинка харчела на воля поне по 5 бона на месец само за кеф.

Ирина Сарачинова

Обичайно, най – много пари пръскала по моловете и за козметичните процедури, които толкова много обожавала. Това принудило Георги да я намрази толкова силно, че дори не искал да произнася името й, а я наричал „онази” или „онова нещо”.

В крайна сметка, милионерът Сарачинов посъветвал Иван Христов да е изключително внимателен в действията си спрямо Ирина. Той обяснил с подробности колко е алчна и че ако не внимава, в най – скоро време ще го фалира, след което ще си потърси друг.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.