Бащата на убитата Женя: Ако сестра ми излезе от затворя, ще я запаля

Бащата на убитата Женя от Варна – Венцислав Тодоров каза, че никога няма да успее да прости на сестра си Светла ужасната поръчка за екзекуцията на детето му.

Момичето бе заклано в стаята си от приятеля на собствената си братовчедка Даниела – Петър Ангелов. За кървавото деяние момчето получило 500 лв. Хонорар от лелята на Женя – Светла. Тя му обещала още 1500 лв., след като убие племенницата й. За кураж Петър се дрогирал преди убийството и взел пико. Светла убила и другото им дете, което така не се родило. Тя се хвърлила към зълва си, докато била бременна и започнала да я рита в корема, докато не предизвикала спонтанен аборт. Тогава всичко минало за битова свада, тъй като в къщата живеели много хора и непрекъснато се карали за пространство. Оттогава братът и сестрата не си говорели.

 Сега Венцислав иска доживотен затвор за сестра си и смъртна присъда за Петър. Ако Светла излезе от затвора, аз лично ще я запаля, закани се той. Заедно с къщата, която тя в алчността си оцени на един човешки живот. Живота на моето дете. Ще я запаля и ще отида в затвора с чиста съвест, че съм отмъстил за детето си. Единственото ни дете, защото тя и другото уби. Сестра ми е звяр в човешки образ. Опитвах се да избягвам контактите с нея, но ето какво направи. Почерненият баща каза, че докато е жив ще чака дали ще пуснат сестра му от затвора. И ако я види вкъщи, ще я запали. Не ме интересува нищо друго. За мен животът свърши. Остава ми само да чакам да я накажа, ако правосъдието не го направи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Дано дадът смъртна присъда на този долен изрод копелето заклало момичето,а тази грозна уродлива дългоноса сбръчкана леля-дано в затвора жените я побъркат и да бъде и тя клана и рязана-мръсен изрод гнусен!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.