Личният треньор на Багата влиза във „ВИП Брадър“

Благой Иванов - Багата

Благой Иванов – Багата е приел да участва във „ВИП Брадър” при изключително специални условия, издадоха вътрешни хора. В договора му било изрично написано, че той има право да излиза от къщата когато му се наложи, било заради полицейското разследване, било заради срещи с прокурори и адвокати.

Освен това, Багата имал право на рехабилитатор, който да го посещава вътре в къщата. Въпреки че пет месеца след фаталното намушкване с нож той почти е възстановил личното си тегло, все още има много време, докато специалистите заявят, че се е възстановил напълно и може отново да живее като напълно нормален човек.

Благой Иванов - Багата

За подобряване на състоянието му ще помага и неговият личен треньор, който в най – скоро време щял да се присъедини към съквартирантите. По всяка вероятност се шушука за Стоян Саладинов, който е и изключително близък семеен приятел на Багата. По време на участието си, той ще направи демонстрация как е подготвял Благой за битките на ринга, преди да се стигне до злощастното надупчване при кръчмарското сбиване.

По отношение на храната, Благой Иванов – Багата е поискал да му бъдат предоставени риби, суши, зеленчуци и ориз, картофи. Докторите също така му давали да похапва и телешко месо.

Припомняме, че на 28 септември, най – накрая полицията арестува посоченият от Багата за извършител на нападението Иво Чобанов – Пилето. При спецакцията бяха закопчани и двама от неговите помощници. Уличиха ги в различни в сводничество, склоняване към проституция и изнудване.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.