Преслава влиза във „ВИП Брадър”, после отива в Италия

Преслава

Изненадите във „ВИП Брадър” тепърва предстоят и в най – скоро време драгите зрители ще имат възможността да се насладят на поп – фолк чудото Преслава. Това издадоха отлично запознати със сценария на шоуто и допълниха, че по всяка вероятност певицата ще цъфне в къщата след около десетина дни.

При всички положения, това можело да стане и по – рано, но за латенцията виновни били огромните ангажименти на Пресито. Почти нямало вечер в която да не е ангажирана, а предварително уговорените участия просто й връзвали ръцете.

Преслава

Наред с всичко останало, чалга дивата се нагърбила да зубри и уроци по италиански, защото веднага след участието си при брадърите щяла да бяга за Ботуша, където се кани да записва дует с тамошен певец. Всички усилия на skandalno.net да разберат името му обаче останаха напразни, защото самоличността му се пази в най – дълбока тайна.

Преслава като цяло си закупила цял куп с речници, учебници с дискове, та дори и художествени произведения в оригинал. За съжаление нямала време да ходи на частни уроци, но и така се надявала да се справи с поставените цели. Допълнителен стимул за зубренето била и наближаващата възможност, да се впусне в луд шопинг по качествените магазини в Милано, където ще прави дуета.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=MZZ4d9Jw-jw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.