Владо изненада всички – избръсна се и се изкъпа

Предстои да видим един нов Владимир тази вечер. Когато разбра, че е номиниран, хипарят взе смело решение. Той подстрига дългата си коса, махна си брадата и даже легна в нормално легло. За промяната не носи отговорност майка му Ирен Кривошиева, която май за нищо свързано с него не носи отговорност.

 Имало две вероятности. Или това да е част от сценария и изискване на Големия брат, или Иван Ласкин да се е намесил и да е налял малко разум в обърканата глава на момчето. Ласкин, който е известен с това, че не обича да цепи басма на никого, твърде беше изнервен от младежа и може и да го е строил набързо. Снощи по време на номинациите, Владо беше със скрито лица, а Ники Кънчев каза, че това била аурата му. Всъщност изобщо не беше аурата, а изненадата на продуцентите за днес да видим Владо в нов облик. Кънчев издаде единствено, че веднага след състезанието с въпросите, в къщата е избухнал грандиозен скандал между Владо и Ирен, но не каза има ли и трети участник в него. Интересно е дали освен външния си вид младежът ще промени и поведението си и особено начина си на говорене – да проповядва и да налива акъл на другите. Или е сменена само черупката. Докато двамата с майка си номинираха останалите, още не знаеха, че те са с най-много гласове за изгонване от Къщата и че на съквартирантите им е писнало вонята на некъпаното момче и навика му да пърди, за да дразни другите. Ирен се показа като лоша актриса, като изрази удоволствие, че са я номинирали.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/0f_gqGCC6zU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Тоя Ласкин за кой се взема? Да беше си стоял в къщи или то на безплатната софра си е друго.Какво са го захвали ли? НЕДОДЯЛАН , ГРУБ, БЕЗДАРЕН.Реклама ли правите на този скандалджия? Момчето не е малоумно.Всички големи випове, стойкаджии, освен да се присмивате и да клюкарствате друго не знаете.Видно е , че момчето е расло на самотек.Майка му е била заета да се жени.Толкова ли е трудно да Марияна да му каже приятелски, че България е прието….., не като в Америка да си правиш каквото си искаш. Вярно, че е неприятно някой да ти омирисва спалното, но вие какви випове сте, като са ви навряли в конюшна 16 дущи.То някой като си отворят устата се разсмърдява, камо ли някой да пусне гълабите. Дръжте се по-цивилизовано, че всички сте жалка картинка.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.