Жените са по – съвършени и достигат до оргазъм без секс

Голо момиче

Най – новото проучване на известни сексолози показа, че представителките на нежния пол могат да достигнат до върховното блаженство дори без да осъществяват сексуален контакт. Последните сведения още един път доказвали, че дамите са по съвършени същества от мъжете, които можели да се задоволяват само чрез стандартните методи.

Новата хватка, чрез която красавиците стигали до екстаз била добре позната на по – голямата част от човечеството, но просто до този момент никой дори не предполагал какви са възможностите на женското тяло.

Хубава жена

Специалистите разкриват, че по принцип става въпрос за най – обичайната стимулация на бюста, която обаче трябвало да се извършва с подходящо настроение и огромно старание.

Във въпросното проучване участвали общо 102 дами, а точно половината от тях признали, че редовно достигат до щастие без да имат никакъв мъж до себе си. От разказите им станало ясно, че стимулирането на гърдите е една от най – съществените части на акта по самозадоволяване.

Специалистите обясняват това с факта, че когато жените се възбудят, гърдите им нарастват с по около двадесет и пет процента, а резултатът от това е, че те стават няколко пъти по чувствителни. Тяхното подходящо стимулиране пък изпращало сигнали до главния мозък, които били подобни на онези, получавани по време на истински секс.

Виж една секс тактика на практика:

http://www.youtube.com/watch?v=wV9SN9JKULw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.