Изпратихме Памела с бомба на летище София

Памела Андерсън хвръкна за САЩ

Традициите у нас повеляват, всяка една работа да бъде окъкана от начало докрай. Тази типична страна в характерите ни не изключи и посещението на световната звезда Памела Андерсън, което беше омаскарено тотално. Какви са впечатленията й от България и какво ще разкаже тя за прекрасната ни страна пред световните медии – остава ни само да чакаме и гадаем.

Историята започна, когато Памела изгуби багажа си при пристигането на летище София. След това, топлата вода в къщата на „ВИП Брадър” спря и випарката още първия ден вдигна ужасяващ скандал заплашвайки, че ще си събере куфарите на секундата. В самия край на престоя й в България се случи поредното чудо и докато тя чакаше да отлети за САЩ неизвестни съобщиха, че на летището е поставена бомба и предизвикаха масова паника сред пасажерите.

Умишлено пропускаме да напишем, че Памела бе учена да играе кючек, който бе представен за български танц, наравно с ръченицата. Никой от присъстващите така наречени „ВИП” персони не обясни на чужденката, че чалгата съвсем не е българска музика, а заемка от културите на съседните ни народи.

От Нова телевизия отказаха коментар за трите сериозни излагации, но потвърдиха, че Памела действително днес ще отлети за Холивуд. Те отказаха да разкрият точния час на полета, заради съображенията за сигурност. Също така беше потвърдено официално, че фалшивата бомба съвпадна с полета на Андерсън.

Така, с добро или лошо, мисията на Памела Андерсън в родното издание на „ВИП Брадър” приключи и тв зрителите тепърва ще се наслаждават на записите с канадската красавица. Андерсън прекара точно две денонощия у нас и за това време успя да се сприятели с перкото Владимир Данаилов и спорната журналистка Кристина Патрашкова. Научи се да прави и българска баница, както и да играе кючек и ръченица.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.