Аксиния най-после блесна в Брадъра – напи се

Фолкпевицита Аксиния доста сериозно стресна съквартирантите, като вместо кафе, си наля едно голямо уиски, още като се събуди. Това изуми дори и Фънки, който чака кротко поне да стане обед, за да се отдаде на любимото си занимание.

Певицата се оправда, че не спала добре през нощта, някой хъркал, друг се въртял и нервите й били изопнати. Уискито й трябвало за успокоение и да я вкара във форма. На всичкото отгоре много рано я били събудили – в осем часа, а тя ставала доста по-късно. След което със замаена глава отиде да тренира, или по-точно да подреме във фитнес залата.

 Аксиния до момента не излъчва никакво екранно присъствие, тя сякаш е невидима. Не може да измисли нищо, с което да блесне, нито пък да изяви талантите си, макар че никой не ги знае какви са. Както върви, тя ще е една от първите номинирани да си ходи и да си пие на воля сама вкъщи. Нейни колеги твърдят, че тази ранна доза уиски не била някакъв прецедент, а певицата си падала по чашката. Но пък никога не допускали, че го прави от тъмни зори. Докато се опитваше да изтрезнее в двора, съквартирантите яко я одумаха, само Влади, който проповядва доброто, реши, че може нещо да се е изнервила. Но и той не се сдържа и я изгледа доста странно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Не подигравайте момичето, тя единствена в света е чела Ана Каренина от Достоевски.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.