Без Камен Воденичаров по БНТ в неделя

Слухът, че Камен Воденичаров е свален от неделното предаване на БНТ бе потвърден днес официално от телевизията. Най-вероятно причина за това е някой негов гаф, но повечето смятат, че предаването му е било безинтересно и с много нисък рейтинг.

На негово място в блока “Неделя х 3” влиза Александър Сано – Среброто, който е най-известен с това, че е съпруг на чаровната водеща Нели Атанасова. Работливото семейство ще се труди на два ефирни фронта – Сано ще е в националната телевизиа, а жена му Нели Атанасова, вече започна да се изявява от няколко дни като водеща в Нова. Там тя коментира ВИП новините от хайлайфа и ВИП издънките в малко неподходящо време от денонощието, точно по обяд, когато почти никой не е вторачен в екрана. Репортерка й е най-голямата щерка на бившия кмет Стефан Софиянски – Ива. Явно дъщерята се оказала талантлива, или просто татко й е намерил работа с връзки. Продуцент на двете пък е светският познавач спец Мон Дьо.

 Сано ще прави забавен и развлекателен модул в БНТ, в който най- интересното ще е музикалната класация на десетте най-големи хита в света. Предаването обещава да бъде гледано точно заради хитовете и коментарите към тях, както и най-горещите новини около изпълнителите им. Ще гостуват и нашенски певци, които ще разголват за разнообразие душата, а не телата си. Те ще си признават това, което искат да признаят и което ще им свърши добра реклама, а водещият ще ги поощрява и ще им кима в знак на съпричастност, като от време на време ще задава и по някой неудобен въпрос, заради интригата. В предаването даже е приготвена награда за най-активните зрители.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/MCBaCrICuEw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.