Иван Христов пропуснал първия учебен ден на малката Ава

Иван, Ава и Вихра

Тв продуцентът Иван Христов сгафил за пореден път тази седмица, като пропуснал първия учебен ден на своята малка първокласничка Ава, издадоха столични журналисти. Отсъствието на безнадеждния татко просълзило момиченцето и го накарало да избухне в горчиви ридания.

Ава прекрачила прага на училището за първи път само в присъствието на своята майка Вихра Петрова, която също не била очарована от отсъствието на бившия си съпруг. Пред своите нови колежки тя споделила, че се надявала поне на официални събития Иван да се покаже като любящ баща и да вдъхне кураж на уплашената си дъщеря.

Вихра и Ава на първия учебен ден

Според очевидци, Вихра се опитвала да компенсира напълно отсъствието на Христов, като през цялото време не се отделяла от малката си дъщеричка. Това обаче не помогнало кой знае колко, защото Ава непрекъснато се озъртала, а от очите й бликнали горчиви сълзи.

По мнението на хора от екипа на Иван Христов обаче, той съвсем не е забравил първия учебен ден на дъщеря си Ава. Просто не искал да се засичат с Вихра и като истински кавалер й преотстъпил правото да я съпроводи на това толкова важно място. По – късно вечерта той се срещнал с дъщеричката си и направил каквото е необходимо.

В ярък контраст с клюките обаче, Вихра сподели на своята стена във Фейсбук, че с Ава са били изключително щастливи по време на първия учебен ден. Тя пожела на малката си дъщеричка да пожъне големи успехи в науката и до края на годината да се научи да чете и пише перфектно.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=srST-JKNGgU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.