Отказали на Слави за „ВИП Брадър“!

Слави Трифонов

Отлично осведомени анонимни източници хвърлиха поредната бомба около заплашеното от провал издание на „ВИП Брадър”. Те заявиха, че в последната седмица преди старта, лично Слави Трифонов е преговарял за участие в предаването, но продуцентите така и не одобрили кандидатурата му.

Според сведенията, Дългия се натискал да влезе при останалите випове не заради парите, от които засега имал повече от достатъчно, а за да напомни на хората за себе си и своето позабравено вече предаване. Идеята му била да остане най – много ден или два, като се появява епизодично. Той бил сигурен, че по този начин ще повиши интереса не само към събитията в къщата, но и към собственото си шоу.

Памела Андерсън

В крайна сметка обаче му било категорично отказано. Основната причина затова естествено са съдебните дела, които бТВ на Слави и Нова на Нико Тупарев, водят заради вече клонираното предаване „Господари на ефира”. Дори и сензационното име на Трифонов не могло да накара шефовете на Нова да преклонят глави и да го допуснат до участие.

Други пък разправят, че Слави искал да се намъкне вътре не заради някакви си рейтинги, а заради отдавнашната му мечта да тръшне секс бомбата Памела Андерсън. Бил готов на всичко, само и само да опита поне веднъж в живота прелестите на разкошната американка.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=TQEXGld3vHA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.