Ивана се загнезди в любовен триъгълник

От началото на лятото Ивана се люлее от любовни трепети. След като изпрати дъщеря си Теди на абитуриентския й бал, тя буквално се сблъскала с новата си любов.

 Той не е оня, когото тя чакаше да излезе от затвора и беше най-сладкото й романтично отклонение. Това е друг мъж, но певицата твърдо отказва да спомене името му. А причината й е съвсем основателна. Той е женен, или поне обвързан и за пълноценната им връзка пречката е друга жена. Двамата се срещали тайно, а Ивана откровено споделя, че не е наясно със самата себе си – дали това е голямата й любов, дали това е мъжът на живота й, дали иска да прекара с него старините си, или просто е физическо привличане. Засега те остави нещата в ръцете на съдбата. Гледали се като котараци, говорели дълго по телефона, пиели кафе, всеки опипвал почвата и не смеел да направи първата окончателна стъпка.

 Певицата не си губи времето да страда като ученичка по първата си любов от другия клас. Тя готви турне в 11 града по случай 11-тата годишнина от първия й договор с Пайнер. Едновременно се подготвя бъде пак жури в „Гласът на България” и  води преговори за новия си клип. Единственото доказателство, че е влюбена, е старанието й да изглежда добре. В името на любимия човек тя отслабна 11 килограма, купи си нови тоалети и даже се опита да откаже цигарите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.