Рапарът Криско: Не са ме арестували с дрога, пия само яйчен протеин!

Криско

Рапърът Криско по най – категоричен начин опроверга слуховете, че е арестуван в района на столичната автогара заради притежание на купища кокаин, каквато информация излезе по печатните издания през тази седмица. Той обясни, че никога не взема наркотици, а когато се чувства изморен приема яйчен протеин, по съвета на свой приятел бодибилдър.

„Втръсна ми да пишат какви ли не глупости по мой адрес. В момента съм страхотно ангажиран и всеки ден съм на различни участия. Поради това въобще нямам време да се мотая около Централна автогара, дори и да искам. Никога не съм употребявал наркотици, а тези писачи сътвориха какви ли не измишльотини – от глупост на глупост. Не съм спал със спинозна певица, не се дрогирам” – заяви младият автор.

Криско

Рапърът допълни, че в най – скоро време възнамерява да заведе съдебно дело срещу определена медия, защото последните й публикации вече надминали всякаква наглост. Лъжите на това издание наистина „прекалили” и той не искал повече да търпи.

Новината за ареста на Криско беше отречена и от неговия пиар агент Борислав Иванов. През въпросната вечер, когато уж се състоял кокаиновият арест, изпълнителят имал участие в Сливница, което може да бъде потвърдено по най – различни начини.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=TUleC93ATrM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.