Гаджето на Багата го заряза

Слух, че Багата бил безцеремонно зарязан от гаджето си Любина, безпокои приятелите му през последните дни. тръгна тези дни. Причината е,  че ММА боецът се появи сам на широко коментираната шампионска сватба на златното момиче на българската художествена гимнастика Катрин Велкова и световния първенец по самбо Марко Косев.

 И в църквата, където двамата щастливци си казаха дългоочакваното  „да“, и на яката почерпка след това Багата стоя сам и дори намръщено странеше от гостите, сякаш искаше да стане невидим. „Опитваше се да не се мярка много пред очите ни, да не се набива, обаче няма как. Всички искат да говорят с него, да му стиснат ръката, да попитат как е, как е било в отвъдното, как се възстановява, ще се върне ли на ринга и всякакви пикантерии. Той все пак е един от нас” , коментираха гости на тържеството.

На сватбата заради младоженците се изсипа и  целият отбор по самбо на страната заедно с треньорите. Те били доволни, че Багата се е възстановил почти напълно и даже няма следа от преживения инцидент, дори вече бил възстановил и килограмите си. Той бе наръган почти в сърцето на 26 февруари тази година по време на пиянска свада в бар „Домби“ в столицата. Прекара  50 дни в кома и още месец възстановяване ММА борецът беше изписан от „Пирогов“ с 30 килограма по-слаб, отколкото е бил преди инцидента. Той се зарича, че до края на годината ще се върне на ринга. Само че голямата му любов явно е на друго мнение, не си пада по такива спортове  и  е духнала от живота му. Някои твърдят, че само временно, но приятелите му си мислят, че раздалата е окончателна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/EZMz0BU1zJs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.