Актьори скочиха срещу Калоянчев заради думите „Парцалев беше гей”

Луд скандал се разрази в артистичните среди, след като Георги Калоянчев неочаквано каза, че незабравимият актьор и комик Георги Парцалев е бил гей и страшно е мразел децата. Комедийната актриса Латинка Петрова направо настръхна срещу колегата си.

  „Калата е бил един от най-добрите приятели на Парцалев и не може, и не бива, и не е морално  да си позволи да говори по такъв грозен начин за него.” – запени се тя. Актрисата каза, че това може да го каже само човек, който е бил с Парцалев в едно легло, а от думите на Калоянчев излиза, че точно той е бил там.  Вярно е, че с възрастта хората грешат, опитва се да позамаже  Латинка, но във всяка една възраст човек трябва да пози достойнството си и това на другите, а не да прави евтини сензации. И даже попита колко е получил Калата, за да изрече такива неща за покойния си приятел и колега. Тя отдаде думите му и на лека доза завист, защото в момента актьорът е болен и не може да работи като другите, но пак искал да е в центъра на вниманието.

Още преди години Калоянчев завиждал на Парцалев за таланта му, твърди тя. Дамата от старата гвардия призна, че Парцалев е бил единственият й приятел, но всичко, което е споделял с нея, ще го отнесе в гроба си. Защото е срамота да се развяват приказки за някого, който не може да се защити, защото е мъртъв. Всички актьори от Сатиричния театър се обединиха да защитят колегата си и го нарекоха велик артист. А кой какво е харесвал и какви предпочитания е имал, няма никаква връзка с таланта му и какво е дал на хората. Дори Славчо Пеев деликатно каза, че всеки има право на личен живот и личен избор и е грозно да се рови в чужди легла.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/m7tPqgK0tz4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.