Мъжете се влюбват в интелекта на жената, а не във визията й

Мъжете си търсят умни жени

Мъжете в днешно време все по – често се привличат от ума и душевната красота на една жена, отколкото от стегнатото й тяло и завидните й умения в кухнята, сочат данните от последното проучване по темата. От изследването обаче става ясно, че докато мъжете са се научили да ценят мозъка на една жена повече, отколкото това което е на повърхността, то жените са започнали все повече да подбират своя човек по визия.

Жените пък се заглеждат по поддържаните тела

Учени от университета в Йорк са провели редица изследвания с 12 000 души в около 30 държави и са установили, че към днешна дата съвременните мъже залагат много повече на интелекта и личностните качества на жените отколкото на красивата им външност. За сметка на това пък дамите вече изискват от своя партньор да е много по – поддържан отколкото примерно преди двадесет години и се вълнуват много по – малко от същността му.

Любопитен факт е, че според проучването напук на клишето, че живеем във времето на златотърсачките, психолозите са на мнение, че все повече жени предпочитат,  те да са по – стабилните финансово във връзката и далеч не търсят материална угода у половинката си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.