Николета Лозанова се изяви като танцьорка на пилон

Николета Лозанова

Последната снимка на Николета Лозанова предизвика смесени чувства в сърцата дори и на най – верните й почитатели. Красивата българска плеймейтка тотално разби представите на хилавите италианци за красота и изящество, след като без грам притеснение се щракна закачена на стар светофар във Верона.

Николета Лозанова

Фотосът на секундата предизвика ответните реакции в социалката Фейсбук, десетки фенове останаха прехласнати и буквално ахнаха от възхищение. В коментарите се открояваха горещи предложения за брак към Николета Ло. и солидни обещания за добър и охолен живот, какъвто съпругът й Валери към момента не може да осигури.

Някои пък бяха доста по – груби в изказванията си и заявиха, че Лозанова прилича на танцьорка на пилон, заради начина, по който се е снимала. Тези коментари обаче бяха изтрити почти мигновено и малцина късметлии успяха да им се насладят.

Иначе Николета е адски доволна от първата фотосесия на своето бебенце Никол, която публикува в известно женско списание. Въпреки че изрекламира ексклузивните кадри в мрежата, тя отново не пожела да разкрие колко пари е получила, за да позволи на специалистите да заснемат първородната й дъщеричка.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=n-1VHuA8QmM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.