Мария накара Гущеров да отслабва със спорт

Стопеният Гущеров и Мария

Певицата Мария сериозно се е захванала да въдвори ред в объркания живот на бъдещия си съпруг и да го направи мъж за чудо и приказ. Като цяло била доволна от съжителството с него, но никак не харесвала излишните килограми, които Християн Гущеров мъкнел със себе си. Поради тази причина, капризната Мария му наредила да отслабне в най – кратки срокове.

Първоначално малкият Гущер се дърпал, но опитната Мария бързо намерила начин да го подчини на желязната си воля. Тя открито му казала, че по принцип пълничките мъже имат страхотни проблеми със секса и той самият не е изключение, защото все пак е жив човек, а не бог. Освен това му заявила безмилостно, че ако не е в състояние да изпълнява съпружеските си задължения, ще му бие шута независимо от несметното богатство, което се надява да наследи.

Мария

Бабанката Християн кандисал окончателно, когато над него надвиснала реалната заплаха да стане рогоносец. Тогава с Мария тръгнали да обсъждан най – добрите начини за отслабване и тя опитала да го насочи към подходяща клиника за козметична хирургия. Обяснила му, че процедурите ще стопят без време излишните килограми, но може малко да боли.

Това сложило край на перспективата Християн да легне под ножа, защото се страхувал страшно много от болката, а в шоковата зала нямало как да му помогнат бодигардовете на баща му – милионер. Поради тази причина решил да се захване твърдо със спорт и още на следващия ден си оборудвал домашна зала за фитнес.

Гущеров дотолкова се ентусиазирал, че не жалил никакви средства и направил отделни кътове с чували за бокс и тепих за борба. Първите резултати вече излязоха налице, защото още преди седмица Мария публикува нова снимка, на която човекът е с видимо занижено лично тегло.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=muQ5CMCITjM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.