Борис Солтарийски изкарвал най – много пари на Слави

Борис Солтарийски и Слави Трифонов

Вокалистът Борис Солтарийски в момента изкарвал най – много пари на шефа си Слави Трифонов, издадоха светски журналисти. Борката успял да детронира дори актьора Краси Радков, който в продължение на дълги години печелел класацията за най – големи приходи.

Според самия Солтарийски, това се дължало на тежката финансова криза, която налегна България в последните три години. Преди самият той нямал толкова много участия, но сега имало седмици, в които му се налага да пее по цели пет пъти. Основната причина за голямата ангажираност била сравнително ниската тарифа на Борката, който не се самозабравял като светилата на поп – фолка, продължаващи да искат петцифрени суми за участие.

Слави Трифонов

Краси Радков не приемал с голяма радост новосъздадената ситуация, но на този етап трябвало да се примири и задоволи с по – ниски хонорари. Просто хората нямали достатъчно пари да си поръчват актьор за тържествата и предпочитали някой да им пее.

Поради завишения интерес към Б. Солтарийски, Слави се принудил да ограничи почти напълно изявите, които не носят свежи пари, защото имало опасност певецът да се преумори и да изгуби гласа си за известно време. Той дори бил толкова изтощен, че заспивал в колата веднага, след като си тръгне от някое участие.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=ydIfS1Qc07I

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.