Камен Куката: Азис е извращение на природата

Куката и Азис
Куката за скандала между Азис и Златка Райкова

След скандалите, които се вихрят в последните дни между Азис и Златка Райкова, в спора се намеси и подземния бос Камен Балбузанов – Куката. Той изрази своята версия за случващото се, като обвини Азис аз виновник на цялата разправия.

Куката призна, че минавайки по пътеката в дискотека „Час Пик“, костинбродският славей е блъснал Златка, като й извикал „Свий се бе, селянко“. След това непознат човек, заедно с децата си е поискал автограф от Василка, но в отговор на молбата си е получил обиди от чалгаджията по микрофона. Камен недоумява, как певец може да се държи по този начин и да обижда публично своите фенове. Балбузанов определи Азис като гнусен,  пиян циганин, травестит и извращение на природата. Той се чуди как може, медиите да отделят толкова време на този отвратителен гей, а и толкова много фенове да го покрепят. Камен споделя, че Златка няма нищо общо със скандалите, а за всичко е виновен видимо пияният певец, който явно пак иска да стане известен с подобни скандали и махленски разправии.

Куката също така подчерта, че не е участвал в мелето, което стана в клуб „Бедрум“, Какао Бийч и иска да не замесват повече името му, защото семейството и близките му страдали много. Боят в дискотеката беше преди няколко дни, като има тежко ранени хора, а щетите в потрошеното заведение са огромни.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.