Любо Младежа: В България всичко става по сценарий на политицте

Любомир Костадинов
Над футболните агитки има политически чадър

В интервю за БиТиВи, Любомир Костадинов – Младежа, направи това, което никой не се осмелява да каже. Той заяви, че футболните агитки изпълняват  поръчки на управляващите, а когато станат неудобни влизат зад решетките.

Младежа е лидер на „сините“ ултраси „София-Запад“ и в момента е в затвора с 8 годишна присъда. Той беше набеден за лидер на ударната група на „Чуковете“ и че е работел с Христофор Аманатидис – Таки и Христо Вартенян – Исуса. В своето интервю, Любо Младежа заяви, че не познава тези хора и е осъден, защото е бил неудобен на държавата. Той не крие, че е имал работа с хора от СДВР и дори с Румен Петков, но е отказал някой поръчки, което е причината да се озове зад решетките. Той също си признава, че не е ангелче и е понабил някой хора, но за да бъдеш лидер на ултрасите на Левски, все пак трябва да си се доказал. Костадинов също така призна, че над всички футболни агитки има политически чадър, а много често фенклубовете участват в предизборни кампании.

Ултрасите също така помагали и за създаване на етническо напрежение, когато това е нужно на управляващите, а според думите на Младежа, той е отказвал да се подчини на някой заповеди, като сега си понася последствията. Дори е имало оферта към него да направи фалшиви самопризнания и да натопи някой хора, като присъдата му щеше да е доста по-скромна, но въпреки всичко той е отказал и ще лежи 8 години за тази си постъпка.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.