Интерпол пусна снимки на съучастника на атентатора от Сарафово

Снимка на терорист
Интерпол разпространи снимките

Интерпол продължава да помага на България, като разрпострани снимки от фоторобот и шофьорската книжка на евентуалният съучастник на терориста от летище Сарафово, Бургас.

Снимките са пуснати по наша молбата, защото в момента разследването е в задънена улица. Все още няма заподозряни, а семействата на загиналите недоволстват. Описанието на предполагаемия съучастник е следното: мъж, висок около 1,70-1,75 см. с тъмнокафяви очи и коса, говорящ английски език. Предполага се, че лицето е от Близкия изток, но конкретна държава не е посочена. Глобалната полицейска мрежа ще продължи да помага на България, снимките са публикувани на интернет страницата на Интерпол, а всеки които има информация за издирваното лице може да потърси съдействие от властите.

Изпълнителния директор на Интрепол – Жан-Мишел Лубутен, заяви че веднага след атентата, неговата организация е изпратила хора, за да разследват случая. Той поясни, че ще продължат да ни съдействат, а в същото време Израел продължава да обвинява шиитската групировка Хизбула.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.