Митко Пайнера се поболя от нерви

инж. Митко Пайнера

Главнокомандващият на най – голямата музикална компания у нас Митко Пайнера, сериозно закъсал със здравето в последно време. Според клюката, той започнал да сдава багажа заради твърде многото нерви свързани с работата. Както и всичко останало, неговият бизнес също не вървял  добре, намалявали участията на хитовите му изпълнители, а телевизията била в окаяно финансово състояние.

Звездите на Планета ТВ

Въпреки че доходите намалели в пъти, екипът на „Планета” продължавал да си иска тлъстите хонорари, които Митко трябвало да вади вече от собствения си джоб. Въобще, електронната медия била изправена пред окончателен фалит.

На всичкото отгоре из пространството се носят и слухове, че някакъв неизвестен писател изнудвал инж. Димитров за пари. Творецът искал петцифрена сума, за да не публикува книга с интимните му тайни, до които се докопал след разговори с някои от най – известните певици и певци на „Пайнер”.

Като резултат от всички тези проблеми, маститият продуцент получил сериозни проблеми с простатата. Той обаче не се лекувал в Димитровград, където могат лесно да го разобличат. За да прикрие следите си, редовно пътувал до София, където се възползвал от процедурите на частна клиника.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.