Папарашка снимка хвърли Лили Иванова в депресия

Лили Иванова се е сбръчкала като стогодишна като костунерка. Феновете отдавна подозираха това, но певицата винаги ходи с високо изправена глава, за да не личат пораженията на времето. Папарак обаче успя да я излови в „същинската й прелест“.

 Певицата, която кара 74-тата си година, по документи, а според нейни съученици вече е на 77 полага неимоверни усилия да прилича на ученичка. Тя се глези във вани с розово масло и шоколад, личан масажист ходи у тях, практикува йога, цял живот е била на диета, а пластичните й операции никой не може да преброи. Според лекари, Лили била опъната отвсякъде, корем, бедра, ръце, лице. Само че пластичната хирургия още не е открила ефикасен начин да се бори с увисналата кожа по шията и точно това издава възрастта на жените, които иначе изглеждат перфектни.

Прекалено смело примата на българската естрада все още ходи в дълбоки деколтета и използва маски за временно опъване. Само че фотографът я е щракнал, когато не е взела мерки да прикрие гушата си. Всичко това става лесно, твърди актрисата Искра Радева, която е на 62 години. В такива случаи се носят дебели огърлици, високи яки, или просто се вързва шалче. Лили обаче не е от кората, които биха жертвали гледката на бюста си и никога не се е появявала с висока яка. Близки до певицата твърдят, че тя крещяла, хвърляла тежки предмети и искала незабавно тази снимка да се изтрие, а фотографът да бъде уволнен.

ВИЖ ВИДЕОТО

http://youtu.be/mMXzBN8BgGI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.