Последици: Принц Хари остана без Facebook заради голите снимки

Принц Хари

Неуравновесеният принц Хари получи строго мъмрене от кралското семейство заради скандала със снимките, на които лъсна по гол задник. По нареждане на баба си Елизабет, непокорният младок е изтрил и личния си профил във Фейсбук, на който иначе много държал.

Според информация от медиите на острова, кралицата изрично му наредила да премахне всичките си регистрации по социални медии. Въпреки възрастта си тя била доста запозната с модерните технологии, ако и да говорела през устата на личния си секретар.

Принц Хари

Принцът досега се подвизавал в най – голямата социална мрежа под псевдонима Спайк Уелс, но дали са съществували други скандални фотоси никога няма да се изясни. Подгонен от натиска на фамилията и обществото, Хари действително унищожил всички доказателства, подсигурявайки се срещу нова излагация.

Хора от двореца пък съобщили, че младежът доста се е стреснал от собствените си изстъпления. Особено се притеснил от последната седмица, през която гостувал на милиардера Ричард Брансън, който организирал унищожително парти на личния си остров Некър. Партитата били заснети до най – малките подробности.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=yBRTgRWF1pk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.