Женски бой: Украинка и полякиня се млатиха за баня на морето

Женски бой

Женски бой между разярени украинка и полякиня, разнообрази гостите на частна квартира в Поморие, разказаха от полицията. Двете чужденки отначало се скарали коя да ползва общата баня първа и след като не могли да се разберат по човешки, напрежението ескалирало и свадата преминала в юмручен побой.

Дамският търкал започнал около три и половина следобед вчера. За зла беда, участничките се прибрали по едно и също време от плаж. След като се поздравили учтиво и си влезли по стаите, двечките се разсъблеки да се къпят в банята. Там обаче се засекли и поради голяма  твърдоглавост, никоя не искала да отстъпи изконното си право на лична хигиена.

След като се подканили една друга, дамите се разярили и започнали да си отправят обидни реплики на руски и английски езици. В един момент по- младата и пъргава украинка връхлетяла със страшна сила срещу 65 годишната си съпреница и още с първия удар установила тотално надмощие на бойното поле.

Полякинята се свлякла на земята, но при падането си счупила и крака, което окончателно я извадило от битката за топла вода. Откарана е в болницата в Бургас, където е прегледана от опитни травматолози.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=HuR-Au2L5FQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.