Задържаният в Испания кокаин не бил на Брендо

Евелин Банев - Брендо

Вътрешният министър Цветан Цветанов отрече прокрадващите се слухове, че кокаинът от заловения в Испания кораб „Свети Николай” е на топ мафиота Евелин Банев – Брендо. Той беше категоричен, че този товар няма нищо общо с дейността на екстрадирания за Италия български бандит и организаторите са съвсем други лица.

„Преди доста време, в минали периоди, някои български граждани задържани у нас, са се срещали с Евелин Банев, а и с Иван Тодоров – Доктора по тези въпроси. Какво обаче са обсъждали никой не може да каже. Специално за тази пратка не мисля, че имаме конкретни факти за такава връзка” – каза Цветанов.

Цветан Цветанов

Той разкри, че в най – кратки срокове в България също ще бъдат извършени арести за аферата със „Свети Николай”. В момента детективите работят усилено по разкриване на организаторите и поръчителите на пратката от три тона кока.

До момента вече е ясно, че само една малка част от моряците са били ангажирани с наркотика и са били наясно какво точно вършат. Това било мнението и на испанската полиция. Най – важното обаче било да се стигне до върховете на мафията и да се разкрият истинските виновници. Тези, които са наели моряците и са отговорни за престъплението.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=5arNPfNh-K0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.