Потвърдено – Братя Галеви са в ЮАР

Ангел Христов
Братя Галеви се припичат по плажовете в ЮАР

Мистерията покрай изчезването на братя Галеви е разгадана. Ангел Христов и Пламен Галев си почиват нагло в ЮАР, като направиха за смях властите в България.

Точно един  ден преди да бъдат арестувани, бившите барети напуснаха мистериозно страната ни. Имаше куп предположения къде може да са, но всички догадки водеха към ЮАР. Това вече е наистина потвърдено, след като български папарак е заснел единият от дупнишките босове.

На 11 август, анонимен емигрант е видял как Ангел Христов се припича на баровски плаж, в компанията на двама души. Половинката му Пламен Галев не е бил с него, но и той се подвизава там. Двамата „бизнесмени“ си живуркат в Кейптаун, а българските власти за безсилни за арестуването им. Малко известен факт е, че между България и ЮАР няма спогодба за сътрудничество и така екстрадирането на скандалните братя Галеви няма как да се осъществи.

Страшилищата на Дупница са избрали Черния континент, защото са издирвани в цяла Европа. Междувременно прокуратурата започна да конфискува имотите им, но едва ли това може да ги притесни особено. Най вероятно „братлетата“ са си осигурили живота, а дали ще се завърнат някой ден в България си остава загадка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. kato se smeni pravitelstvoto ,moje bi togava shet se varnat i doizjiveiat jivota si v oxolstvo i dalbok relax:)

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.