Димитър Рачков и Мария Игнатова се разделиха

Димитър Рачков и Мария Игнатова

Поредният скандал в звездното семейство на актьорите Димитър Рачков и Мария Игнатова получи безрадостна и драматична развръзка. След като двамата се караха и сдобряваха на няколко пъти през последните месеци, сега ситуацията стана необратима и приключи с окончателна раздяла.

Все още не е ясна причината за разлъката между доскорошните влюбени. Според близки до семейството, най – вероятно просто чувствата помежду им са се изпарили заради непрекъснатите капризи на Мария, която предявявала постоянни претенции за това или онова. Огромното й желание за доминация в семейството и последвалите от това вътрешни войни, безкрайно много изтощили иначе усмихнатия Рачков, и той решил да прекрати.

Мария Игнатова и Димитър Рачков

За Мария най – лошото е, че според слуховете вече е аут не само от семейното им жилище, но и от екипите на „Господари на ефира” и „Пълна лудница”. След жестоката свада Димитър не искал повече да има нищо общо с нея и направил всичко възможно, за да я изгони от телевизия. Запознати споделят, че това е типична българска черта – когато някой не ти трябва повече, да му отрежеш крилата.

Най – солидното доказателство за раздялата между Димитър и Мария е факта, че преди около седмица Рачков офейка сам да почива в Италия. Там той отседна във вилата на началника си Магърдич Халваджиян, който отправил специална покана да му гостува. В същото време, Мария Игнатова замина да се пече по плажовете на Черно море, в компанията на свои лични приятели.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=iP92uihsxEY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.