Полицаите, нахлули в дом в Кърджали – невинни

Районната прокуратура в Кърджали е прекратила разследването срещу полицаите, които преди повече от година нахлуха в дома на семейство Мустафови в града и нанесоха телесна повреда на дъщеря им Ширин.

Прокуратурата не е намерила данни за престъпление, се казва в нейно официално изявление. Нанесената телесна повреда на Шерин не била умишлена, а полицаите не били превишили правата си, твърдят от прокуратурата.

Случаят стана печално известен миналата година. На 23 юли в 23 часа през нощта четирима полицаи нахлули в дома на Мустафови, тръшнали на земята бащата Сабахтин и му сложили белезници, изкарали грубо от леглото заспалия им племенник и цепнали главата на дъщерята Ширин. Когато майката с писъци и удари по стената разбудила съседите, нахлулата група обявила, че провежда полицейска операция. Раната на Шерин се получила, защото момичето било зад вратата и като я избили, полицаите не знаели, че тя е там. Затова за разцепената глава не носели отговорност. Виновна си била Шерин, че станала да попита кой блъска по вратата.

За бащата няма обяснение защо е повален на земята и са му сложени белезници. Според Цветан Цветанов имало данни, че синът на семейството, Кадир, помагал на таксиметров шофьор да набавят проститутки. Затова се наложило домът да бъде претърсен. Вътре не намерили ни една проститутка, но това вече е друг въпрос. Мустафови заявиха, че ще се обърнат към съда в Страсбург. Това означава две неща. Че българският данъкоплатец ще плаща още една присъда, която със сигурност ще ни бъде наложена и съмненията, че прокуратурата у нас в момента работи под крилото и диктата на полицията, стават все по-големи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Qm9ifur76R8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.