Цеца Величкович пред фалит!

Цеца Величкович
Цеца Величкович закъса с парите

Живата легенда Цеца Величкович е в сериозна финансова криза, а според приближени до нея хора, тя е на прага на фалита. В последните години, примата на сръбската музика харчеше пари за каквото и падне, но сега тя е ограничила бюджета си до минимум.

Певицата е уволнила почти всички свои гардове, като е оставила само най-приближените си хора. До преди няколко години, тя се размотаваше с по 10-20 човека охрана, а сега има 2-3, които дори не са постоянно ангажирани. Цеца е била забелязана на летището в Белград, заедно със сина си, но за изненада на всички, нямало никаква охрана. До скоро надарената брюнетка печелеше милиони от своите албуми и концерти, но в последно време го закъса доста. Причината е далаверите, които е въртяла със сръбският футболен отбор Обилич. Певицата е собсвеничка на Обиличи и беше призната за виновна за източване на огромни средства. С цел да избегне затвора, Цеца се съгласи да плати на държавата 1,5 млн. евро, както и 1 година домашен арест. Именно това постави началото на края на една велика звезда.

Все пак тя не се предава и имаше участие в скромният македонски град Стумица. Там на площада, Цеца е събрала близо 60 000 души, а всичко е платено от общината. По непотвърдени данни, хонорарът на хитовата изпълнителка е бил 50 000 евро, а само до преди годината, тарифата и не падаше под 100 бона.

Цеца Величкович. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. По-циничен и по-недостоверен сайт от вашия не съм виждала ! Не знам от къде си черпите „информацията“,но нито Цеца е пред фалит,нито е имала само едно участие в „скромния“ град Струмица.Ако се заинтересовате поне малко и намалите злобата си поне малко,ще разберете,че турнето на Цеца „Любав живи“ пожъна огромен успех в цяла Европа и продължава през декември в Австралия.Със злоба и лъжи не се печелят читатели,драги мои.Жалко,много жалко за поредния псевдо сайт,който навярно се управлява от комплексари и въздухари. :)

  2. ТЕЗИ ПЕЧЕЛЯТ ОТ КЛИКОВЕ ..ЗА ДА ПРОЧЕТЕ ЧОВЕК СЕНЗАЦИЯТА ОТВАРЯ И 0,06 СТ ПЕЧЕЛИ ТОЗИ НА КОЙТО Е НОВИНАТА ..НЕ ОТВАРЯЙТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ГЛУПАВИ ФРАЗИ !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.