Калин Врачански бил личен готвач на Стефан Данаилов

Най-много обичам да си хапвам сутрин бъркани яйца със Стефан Данаилов, сподели гастрономическите си пристрастия Калин Врачански. Младият актьор лично бъркал яйцата и поднасял закуската на „баща“ си преди започването на снимките.

 Бащата и синът, чиято роля на екрана била върли врагове и непримирими мъжкари, в реалния живот били приятели. 29-годишният артист имал много да учи от „татко“ си и с удоволствие слушал историите му, докато похапвали. Сладкодумният Стефан Данаилов, който обичал да говори за славните си дни в киното разказвал на Калин такива неща от кухнята, че момчето примирало от смях, но се и учело.

Харесвам човешкия му облик, добротата, готовността винаги да помогне, признава младият актьор, когото сериалът превърна в секссимвол на България и национална звезда. Сега, след снимките, двамата често се срещат и обменят мнения по различни въпроси, включително и по женската част. И кроят планове да работят отново заедно, защото много им харесало. Е, Врачански признава, че не всяка сутрин бърка яйца на Ламбо. Случвало се често и да ги чука в тигана за момичето, с които заедно са се събудили. Което момиче пък не било задължително официалната му приятелка Силвия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/GhBz-Qs9BUw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.