Черната Златка се поболя без мъж

Печално известната наша плеймейтка Златка Димитрова се разболяла. Тя спяла сал сама, легнала си след баня, но нямало кой да й метне одеалото и така изстинала, оплаква се моделката в социалната мрежа.

Интересно къде изчезна пичът, който само преди седмица я снима гола по намачкано чаршафче с влажни от секс очи. Или цяла седмица на сухо са се отразили зле на вечно търсещата внимание особа и тя вече написа в профила си „Трябва ми масажист“. След тази призив се втурнали хиляди, маса, народ мераклии, които описват всичките си масажни техники, белким бъдат избрани. Наистина много фенове й предлагат услугите си, но с условието услуга за услуга.

 Златка се оплаква от болки по цялото тяло, но по-скоро започнати мислят, че се оплаква от липса на внимание. От една седмица не се е появявала по клюкарските рубрики и вече страда. И като няма кой да измисли клюка за нея, тя веднага си пуска една. Даже придружена със снимка без грим, която да е доказателство за тежката й изстинка. Някои обаче мислят, че заболяването може и да е сериозно и не й трябва масажист, а психиатър. Прозорливи фенове забелязаха, че Черното Злате е отслабнало доста през лятото по морето и най-вероятно пак пази диета. Изтънелите й крайници обаче показват, че е на крачка от анорексията в стремежа си да изглежда като супермодел. Манията да слабее я обхванала, когато се видяла свободна цяло лято и никой все още не я е потърсил за ангажимент. Страхът, че ще остане извън борда е една от възможните причини тя да е е ограничила храната до минимум, което пак може да я вкара в болница, както се случи преди две години.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/BKpqq6CVy2Y

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.