Антония Петрова се изпокара със съпруга си

Саша Бередин и Антония Петрова

Според последните слухове, най – скандалната миска Антония Петрова се изпокарала жестоко с новия си съпруг Александър Бередин, защото й бил омръзнал. Според сведения от представящи се за семейни приятели хора, известната като Мис Крокодил красавица вече съвсем не можела да търпи присъствието му, тъй като била свикнала да своеволничи, а той на моменти се опитвал да я командва.

Зад постоянните демонстрации на завидно семейно щастие, всъщност се криели трудни за описване взаимоотношения между двамата. Антония до болка скучаела с възрастния си съпруг и въпреки че Саша я водел наляво и надясно, тя всъщност била отегчена до смърт.

Антония Петрова и Саша Бередин

Според светски хроникьори, съвсем не е изключен варианта семейството да се раздели, още преди да се сдобият с отроче. Историята била пълна с подобни примери, в които една двойка живее години наред без брак в безоблачно щастие, но когато си наденат официално хомота любовта изчезва и те се разделят само след месеци. Точно такъв можело да се окаже и случаят на Антония, която по принцип не обича да цепи басма на никого.

Припомняме, че двамата сключиха брак едва преди няколко месеца. Преди да си разменят халките, те живяха заедно в продължение на около шест години, а връзката им беше наситена със скандали и драматични обрати. Стигна се дотам, че в един момент Антония избяга, а после Александър я отвлече от ресторант пред очите на десетки мирни граждани.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.