Борис Солтарийски влюбен едновременно в Аксиния и Андреа!

Борис Солтарийски

Вечно недолюбеният вокалист Борис Солтарийски за пореден път съумя да изненада обществото като заяви, че имал мераци към две жени едновременно. В свое интервю той признава, че на мушката му попаднали колежките Андреа и Аксиния, на които нямало да прости при сгоден случай.

Според него, двечките били досущ като сестри – близначки и само мисълта за двата чифта балончета била достатъчна, за да му повиши нивото на хормоните. Имали почти еднакви количества и качества, поради което щяло да бъде истински грях ако каже, че харесва едната повече от другата.

Аксиния е лесна плячка за Солтарийски

С Аксиния работата можела да стане по – лесно и затова даже тръгна слух, когато с Борката направиха съвместната песен „Не сме светци”. Според клюките, Солтарийски съвсем не се посвенил да си поиска, а  Аксиния не се дърпала много – много, след което се сборили между чаршафите.

Работата с Андреа обаче съвсем не стояла така, защото певецът бил силно респектиран от стоманените юмруци на гаджето й Кубрат Пулев. Мисълта, че ще яде шамари от Кобрата, ако певицата се изпусне по някакъв начин била достатъчна, за да го държи на разстояние и в покой.

Бек вокалът на „Ку – Ку Бенд” обаче отрича да е имал близки отношения и с Алисия. Той уточнява, че мераците му са само в сферата на мечтите и то когато остане самотен в някоя зимна вечер. Тогава се отдавал на фантазиите си, което му помагало да заспи по – бързо.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=cPzmLhlDWBk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.