Руслан Мъйнов отслабна от любов

С 20 кила се стопи Руслан Мъйнов и от любов, и от суета. Той вече има много сериозна приятелка и я крие от всички, за да не му я вземат. То като оставиш нещо на витрината и веднага го грабват, шегува се той. Приятелката му няма нищо общо с театъра и ако се добере до сцената, няма пък да има общо с актьора.

 Зарекъл съм се и няма да се залюбя с колежка, кълне се Мъйнов. Ще се прибере от работа и ще започне да ме товари с проблеми, каквито и аз имам. Ще пренесем театъра направо вкъщи и любовта ще се изпари. Театърът е буря от емоции и ако се прибереш у дома и те продължат, накрая бушонът ще даде накъсо. По-добре е с жена-космонавт, отколкото с актриса, разсъждава той.

Той още не е мислил за женитба, ама някаква муха му се въртяла в глава и ако я улови, ще разбере ще застава ли пред олтара или ще си я кара така по ергенски. А с любимата ще си ходят само на гости. Мъйнов решил да отслабне, след като се влюбил. Бил сто килограма и го досрамяло от себе си. Затлъстяването си е болест и всички трябва да се борим с нея. Аз от него и кръвно вдигнах, но сега, като свалих 20 кила, вече не ме тормози толкова. Започва да се нормализира. Като си по-слаб, дишаш и по-леко и на сърцето ти е леко и на душата. Пък и изглеждаш по-добре, намигва той и обещава, че никога повече няма да допусне да стигне стотака. Спазвал специален хранителен режим вече девети месец. Хапвало му се и още как, но в името на здравето и любовта дъвчел марули и плодове и се чувствал полугладен, но щастлив.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.