Предсказанието на Ванга: Америка се разпада след Обама

Баба Ванга
Обама ще е последният президент на САЩ

Баба Ванга е известна в целия свят със своите предсказания. Старата жена не е сред живите от 1992 г., но и до днес нейните предсказания се сбъдват и то с доста голяма точност.

Ванга има много последователи, но и много хора не вярват на неграмотната и сляпа жена. Въпреки това, тя е вдъхнала сили за живот на много хора, помагайки им с каквото може. Дарбата й и до днес е необяснима, но фактите говорят сами. Още преди 16 години, тя предсказва избухването на АЕЦ Фукушима-1. Тогава тя е казала, че радиация ще обхване Северното полукълбо и Драконовият остров ще остане безлюден. Пророчеството е записано от проф. Величко Добриянов, който следи и изучава всички подобни прозрения на старата пророчица. Факт е също, че тя е предсказала и кризата, която обхвана целият свят.

Според Ванга, 44-ият президент на САЩ ще бъде чернокож и ще е последният в историята на Америка. И наистина Барак  Обама дойде на власт, а кризата в Щатите все повече се задълбочава заради сушата и икономическите проблеми. Баба Ванга е предсказала, че Обама ще върне страната много назад, а може би и ще има отново разделение на Южни и Северни Щати. Последовател на старата гадателка е и Джералд Селенте, който е директор на Американския институт за изследване на тенденциите. Той е имал среща с чудата старица още през далечената 1979г. Тогава тя го е погледнала с невиждащите си очи и му е казала само „Фундамента в Близкият изток ще падне“. Селенте е размишлявал върху думите й и е открил истината. Той е инвестирал всичко, което има в злато и петрол, а не след дълго в Иран започва нов режим, а цените на златото и петрола скачат до небесата, с което той става милионер. След това, Джералд отново е посетил Ванга, а тя му е дала подарък, с който той става американският Нострадамус и започва да вижда бъдещето, също като нея.

Ванга е споделила, че всичко, което предстои да се случи е записано в нейните книги, но и до ден днешен никой не е успял да ги намери. Дали наистина предстои крахът на една голяма и велика държава и как това ще се отрази на останалия свят, предстои да разберем. Според старицата, кризата ще спре, само когато дойде честен и добър лидер, но дали ще има такъв?

Народът за Ванга. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.